fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Сочі почалася евакуація через повінь

 МНС Росії попередило жителів Сочі про можливу загрозу повені. В даний момент проводиться евакуація жителів в окремих районах. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій РФ.

 За даними представників міністерства, по місту почали гудіти сирени. По гучномовному зв’язку співробітники МНС попереджають жителів регіону про загрозу повені. Міська служба порятунку відзначає, що в даний момент вода піднялася до небезпечної позначки. Пожежні машини виробляють відкачування води з центральних вулиць міста.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Також повідомляється, що в Адлерському районі розпочалася евакуація жителів селища Кепша. Рятувальники повідомляють, що в даний момент почалося підтоплення селищ Лазаревського району. На ділянці автотраси А-147 «Джугба-Сочі» перервано рух автомобілів.

 Нагадаємо, що сьогодні, 24 вересня, на офіційному сайті управління МНС по Краснодарському краю було опубліковано екстрене повідомлення, в якому повідомлялося про можливий підйом води до небезпечного рівня. Жителів закликали не залишати свої будинки без потреби.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: