Управління МНС повідомило про падіння рівня води в Сочі

 У Лазаревському і Адлерському районах Сочі нормалізувалася ситуація з повінню. Про це повідомляється на офіційному сайті управління Міністерства надзвичайних ситуацій Росії по Краснодарському краю.

  Згідно з інформацією відомства, рівень води нормалізувався на підтоплених ділянках у селищі Лоо (Лазаревський район) та Мирний (Адлерський район). Тимчасова евакуація, зазначають в управлінні МНС, потрібна була тільки сорока мешканцям селища Лоо, які вже повернулися в свої оселі.

 Рівень води в селищі Мирний почав спадати о 16:00, у Лоо – о 11:30, додали рятувальники. У МНС також підкреслили, що в місті не вводили режиму надзвичайної ситуації.

Related Post

 Як повідомлялося раніше, повінь, крім Лазаревського і Адлерського районів, торкнулася також і центру Сочі. Виходячи з фотографій жителів міста, які опубліковані в "твіттері", водою залита одна з транспортних розв’язок міста. Про ситуацію в даних районах у МНС поки нічого не повідомляють.

 Відомості про повінь в Сочі з’явилися Вдень 24 вересня 2013 року. За інформацією ЗМІ, в місті відреагували сирени екстреного оповіщення, а по гучномовному зв’язку було передано попередження про загрозу виходу з берегів річки Сочі.

 За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment