fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Ковалів підняв руку на Третьякову

 Кілька днів тому на телепроект «Дом-2» повернулася колишня його учасниця Варвара Третьякова. Не зумівши знайти справжнє кохання за периметром, дівчина прийшла на телебудову в надії реалізувати тут своє найзаповітніше бажання – знайти молоду людину і вийти за нього заміж. Довго сумувати Варі не довелося. Майже відразу до неї почав «підбивати клинці» Микита Кузнєцов. За словами дівчини, він навіть набрався нахабства і без її згоди оголосив їх парою.

 Героїня реаліті-шоу «Дом-2» вважає поспішним таке рішення, оскільки вона тільки почала придивлятися до молодої людини і переходити на новий рівень відносин морально готова не була. А пізніше Микита Кузнєцов вчинив взагалі жахливо – він підняв на свою дівчину руку. Після цього Варя серйозно задумалася, чи варто продовжувати ці відносини.

 «Я вважаю, що це вчинок не чоловіка, з дівчиною так поводитись недозволено. Це низько!!! Зараз я не можу вважати його своїм хлопцем… мені дуже складно…», – написала учасниця проекту «Дом-2» Варвара Третьякова у своєму блозі.

 За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: