Всесвітні ігри бойових мистецтв-2013 пройдуть у Санкт-Петербурзі

 На других Всесвітніх іграх бойових мистецтв, які пройдуть з 18 по 26 жовтня в Санкт-Петербурзі, будуть представлені 15 видів спорту. Учасники змагань зможуть посперечатися за звання найсильнішого в айкідо, боксі, джиу-джитсу, дзюдо, карате, кендо, кікбоксингу, савате, самбо, боротьби (спортивної, вільної, греко-римської та жіночої), боротьби сумо, тайському боксі, тхеквондо, ушу і фехтуванні.

 У Всесвітніх іграх бойових мистецтв візьмуть участь більше двох тисяч спортсменів зі ста країн світу, буде розіграно 136 комплектів нагород.

Related Post

 Для Санкт-Петербурга цей захід стане наймасштабнішим спортивним турніром за останні 19 років. Патронує змагання Міжнародний олімпійський комітет, організаторами чемпіонату виступають міжнародна спортивна асоціація «СпортАккорд», Російський Союз бойових мистецтв і дирекція Всесвітніх Ігор бойових мистецтв.

 Міжнародні змагання пройдуть на трьох майданчиках – у СКК "Петербурзький", "Ювілейний" та "Спартак". Для гостей спортивного заходу приготовлена ​​велика культурна програма за участю російських і зарубіжних артистів.

Всесвітні ігри бойових мистецтв (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Leave a Comment