fbpx
Спорт

Шарапова візьме участь у підсумковому турнірі WTA

Незважаючи на те, що третя ракетка світу, російська тенісистка Марія Шарапова пропустила кілька останніх міжнародних турнірів, вона забезпечила собі участь у підсумковому чемпіонаті Жіночої тенісної асоціації. Турнір WTA пройде з 22 до 27 жовтня в Стамбулі (Туреччина).

Також путівки на змагання Жіночої тенісної асоціації отримали перша ракетка світу, американська тенісистка Серена Вільямс, Вікторія Азаренко (Білорусь), що займає друге місце в рейтинговій таблиці, і четверта ракетка світу Агнешка Радванська з Польщі.

У поточному сезоні Марія Шарапова здобула перемоги у двох турнірах WTA – в Індіан-Уеллсі та Штутгарті. На змаганнях в Майамі, Мадриді та Франції російська тенісистка доходила до фіналу. Нинішня участь у підсумковому чемпіонаті стане для Шарапової сьомою у професійній кар’єрі. Здобути перемогу на цих змаганнях росіянці вдавалося лише в 2004 році, а в 2007 і 2012 рр.. вона доходила до фінальної частини турніру. Під час всіх інших підсумкових чемпіонатів WTA Шарапова сходила з дистанції значно раніше.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: