fbpx
Кінотеатри

Режисер трьох фільмів “Люди Ікс” працює над проектом про монстра

 Продюсером серіалу «Істота в бухті», який транслюватиметься на телеканалі SyFy, стане Брайан Сінгер. Хронометраж пілотної серії складе півтори години, виробництвом фільму займеться компанія Universal Cable Productions. Точна інформація про те, коли «Істота в бухті» вийде на телеекрани, поки відсутня.

 За сюжетом картини на невелике містечко, розташоване на північному узбережжі Каліфорнії, нападає гігантський монстр Кайдзен. Перш ніж НД сили США зробили масову атаку на жахливу рептилію, про монстра дізналися журналісти і розтрубили інформацію по всьому світу. Одним з головних героїв серіалу є співробітник каліфорнійського агентства з надзвичайних ситуацій, він -то і повинен ліквідувати наслідки атаки на Кайдзен.

 Перш ніж зайнятися продюсуванням, Брайан Сінгер не раз сам ставав за режисерський пульт. Зокрема, він зняв два фільми із серії «Люди Ікс» (у 2000 і 2003 рр..). Третій фільм вийде на екрани в травні наступного року з підзаголовком «Дні минулого майбутнього». Також Сінгер є режисером картин «Підозрілі особи», «Повернення Супермена» і «Операція "Валькірія"».

«Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: