fbpx
Футбол

«Ми повинні грати краще, тому треба ще більше працювати», – Драгович

 Австрійський захисник київського «Динамо» Олександар Драгович поділився думкою про матч 10 – го туру УПЛ, який «Динамо» провело проти львівських «Карпат».

 На думку захисника, команда чинила дуже великий тиск на ворота «Карпат». Зокрема, за матч було зроблено 34 удари по воротах і подано 15 кутових. 3 рази «Карпати» рятувала стійка воріт.

 «Але все-таки ми забили, і я трохи щасливий. Ясно, що ми повинні грати краще, тому треба ще більше працювати», – підкреслив Драгович.

 Своєю думкою про матч також поділився автор переможного голу «Динамо» у ворота «Карпат» Браун Ідейє. За його словами, головний підсумок з «Карпатами» – «Динамо» виграло. На думку нігерійця, команда продемонструвала хорошу гру. Вся команда задоволена, адже «Динамо» домоглося позитивного результату.

 Крім того, у команди вже була розмова з тренером щодо невдалих результатів. Ідейє зазначив, що в «Динамо» багато іноземних футболістів, більшість з яких вже пограло в Європі перед переїздом до Києва.

 «Всі вони хочуть принести в київське "Динамо" те, що супроводжувало їх у європейських клубах. Наприклад, музику в роздягальні, яка допомагає команді налаштовуватися на матчі», – розповів нігерієць.

 Ідейє вважає, що команда не повинна давати оцінку нещодавнім звільненням тренерів, – це справа керівництва.

 «Головне завдання нас, футболістів – демонструвати всім якісний футбол, якого від нас так чекають», – підкреслив форвард.

 Він упевнений, що «Динамо» ще має шанси поборотися за чемпіонство. Однак, додав нігерієць, для цього «Динамо» повинно перемагати в кожному матчі і не тягнути із забитими м’ячами до останніх хвилин.

 Нагадаємо, що київське «Динамо» вдома перемогло «Карпати» 1:0. Саме ця перемога і дозволила киянам піднятися на 5 місце в турнірній таблиці.

 За матеріалами: ua -football.com

Читайте також: