fbpx
Політика

Люди, які рвуться зараз до влади в Києві нічого не зроблять для міста – Лук’янов

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов вважає, що вибори в Києві повинні відбутися чесно і прозоро. За його словами, жителі столиці повинні отримати можливість спокійно обрати тих людей, які будуть реально працювати на благо міста.

У той же час, коментуючи ту ситуацію, яка розгортається навколо виборів у столиці зараз, Владислав Лук’янов сказав, що місто просто намагаються розірвати і використовують його як політичний майданчик перед виборами президента.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Це ненормальна ситуація», – заявив депутат.

На його думку, ті люди, які зараз рвуться до влади в столиці, в кінцевому підсумку нічого доброго для міста не зроблять – вони забудуть про всі свої обіцянки наступного дня після отримання повноважень.

«Якщо обговорювати юридичну складову, то можна провести дострокові вибори, але в Конституції чітко сказано, що вибори мають відбуватися на всій території України в один термін, в один час, тобто в 2015 році», – додав Владислав Лук’янов.

Читайте також: