В Україні з’являться партії-клони «Фронт змін-1» та «Батьківщина-1» – думка експерта

 Перед початком президентської виборчої кампанії в 2015 році влада створить кілька партій – клонів під умовними назвами «Батьківщина – 1» або «Фронт змін -1», а також клон комуністичної партії України. Це буде зроблено для того, щоб відібрати голоси у своїх політичних опонентів, розповів експерт Тарас Березовець.

 На думку Березовця, зараз дії української влади будуть спрямовані на дискредитацію Арсенія Яценюка.

 «Зрозуміло, що зараз Яценюк став мішенню влади перед початком президентської виборчої кампанії в 2015 році», – стверджує експерт.

 Незважаючи на це, основний електорат Юлії Тимошенко все одно буде голосувати або за екс – прем’єра, якщо їй дозволять брати участь у президентських виборах, або за Яценюка.

 «Цей електорат стійкий до будь-яких чорних технологій, які б не використовувалися», – упевнений політтехнолог.

Related Post

 За інформацією експерта, в Україні вже запущені проекти по створенню політичних партій – клонів під умовними назвами "Батьківщина – 1" і "Фронт змін -1". Експерт попередив, що наступною дією буде створення партії – клона проти КПУ. З комуністами теж збираються так вчинити, тому сьогодні КПУ веде себе «недостатньо порядно з діючою владою».

 «Комуністи підписалися під чинного президента і увійшли в коаліцію, а зараз починають себе вести, як "політичні проститутки". Це роблять, щоб показати їм їхнє справжнє місце», – упевнений експерт.

 Політтехнолог також розповів, що за всю українську історію це вже не перша спроба створити клони партій – опонентів для відбору голосів у своїх суперників.

 «Я можу згадати тільки один вдалий випадок, коли це дійсно спрацювало. За допомогою депутата Богдана Губського тодішня опозиція клонувала Комуністичну партію, і вона називалася Комуністична партія робітників і селян. Вона відібрала 1,6 % в електорату комуністів», – підсумував експерт.

 За матеріалами: УНН

Leave a Comment