fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Олександр Гобозов став батьком?

Шанувальники телепроекту «Дом-2» чудово знають, що між Аліаною Устиненко і її потенційної свекрухою Ольгою Василівною дружні відносини ніколи не складалися. І навіть з рішенням сина Олександра Гобозова одружитися на Аліані мама досі не погодилася. І хоча всім вона заявила, що прийме невістку як рідну, намагатися посварити Аліану з Сашею вона не перестала.

Цього разу Ольга Василівна розповіла учасникам реаліті-шоу «Дом- 2» вельми цікаву історію. За словами жінки, їй зателефонувала подруга колишньої дівчини сина і заявила, що та народила від Саші дитину. Щоправда, вимагати від нього допомоги та матеріальної підтримки новоспечена мама не буде. Олександр Гобозов в цю історію не повірив, втім як і його кохана Аліана Устиненко.

«Я цьому всьому не вірю, це тільки порожні розмови, доказів ніяких немає. Ольга Василівна спеціально все придумала. Сашко каже, що немає ніякої дівчини і що це все повна маячня! Я йому вірю. Ми з Сашею разом! Все добре))) Нас ніщо не розлучить!», – написала героїня реаліті – шоу «Дом -2» у своєму блозі.

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: