fbpx
Футбол

Юрій Розанов: Довіра Блохіну є, але її, напевно, стало менше

 Ситуацію зі скороченням тренерського штабу в київському «Динамо» продовжують коментувати футбольні фахівці. Можливо, аналогічні події в якій-небудь іншій команді і не викликали б такого резонансу. Але київське «Динамо» – це відома в Європі команда, одна з найуспішніших клубів на пострадянському просторі, команда, яка зовсім недавно вважалася флагманом українського футболу.

 Відомий в Україні та Росії футбольний фахівець Юрій Розанов в ефірі телеканалу "Футбол" повідомив наступне: «Невдачі киян останніх тижнів множать невдоволення вболівальників в геометричній прогресії». Говорячи про головного тренера київського «Динамо» Олега Блохіна, Юрій Розанов підкреслив, що у керівництва столичного клубу ще є довіра до Олега Володимировича. «Інша справа, що тепер ніхто не зможе говорити, що це довіра на 10-15 років. Її, напевно, стало менше», – каже Юрій Розанов і додає, що «Блохін сидить не так міцно, як тиждень-два тому. Це заперечувати безглуздо. Але довіра до нього поки ще існує».

 Цікаву думку про тренерську ситуацію в «Динамо» (Київ) висловив і Олексій Андронов. ЗМІ наводять думку фахівця, написану ним в одній із соціальних мереж: «Блохін бере на себе всю відповідальність за результати. Довіра є, але її треба підтверджувати. Результатом і грою, природно, теж». Олексій Андронов також підкреслив, що йому шкода президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса, який в літнє міжсезоння провів «безпрецедентну трансферну кампанію». При цьому, як зазначає Олексій Андронов, «Динамо» поки що не вказує результат, але, за словами фахівця, Ігор Суркіс в цій ситуації «не втрачає самоопанування».

 Нагадаємо, що раніше свою думку про події в київському «Динамо» висловив футбольний експерт Олександр Сопко, який зазначив, що керівництво столичного клубу могло залишити Олега Блохіна на своїй посаді через можливість «якось керувати командою».

 За матеріалами: terrikon.com, korrespondent.net

Читайте також: