fbpx
Економіка

Кудрін призначений головним стратегом Ощадбанку замість Улюкаєва

 Стало відомо, що в наглядовій раді Ощадбанку Росії відбулися кадрові зміни – Олексія Улюкаєва, нинішнього міністра економічного розвитку, на посту голови комітету зі стратегічного планування змінить екс-міністр фінансів Олексій Кудрін (фото).

 Про заміну, що сталася в команді Германа Грефа, стало відомо від самого Кудріна, що повідомив про це у своєму мікроблозі в Twitter. "Обрали головою комітету зі стратегічного планування при наглядовій раді Ощадбанку", – написав Кудрін.

 Як відомо, комітет зі стратегічного планування Ощадбанку Росії проводить попередній розгляд питань, що стосуються стратегічного управління діяльністю банку з метою підвищення ефективності роботи банку в довгостроковій перспективі. Стратегічне планування охоплює перспективний період від 3 до 5 років. Тепер головним стратегом призначений Олексій Кудрін, який минулого року увійшов до ради директорів Ощадбанку як незалежний кандидат.

 Нагадаємо, Олексій Улюкаєв очолював комітет з стратегії ще в той час, коли перебував на посаді першого заступника голови ЦБ РФ, а влітку нинішнього року був призначений головою Мінекономрозвитку.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: