«Хочу у ВІА ГРУ». Останній кастинг 1 туру (випуск від 20.09.2013)

 У першому турі шоу «Хочу у ВІА Гру» вже пройшли кастинги в Україні і в Росії, де вибрали 23 і 17 претенденток на місце в групі ВІА Гра, відповідно.

Цього разу у другий тур намагалися потрапити дівчата з Казахстану і Білорусі. Залишилося всього 20 місць і 200 претенденток, у яких з’явився шанс виступити перед продюсером Костянтином Меладзе.

На цьому кастингу Костянтину допомагала неймовірна Олена Вінницька та беззмінний Ігор Верник. Ведучими кастингів, як і раніше, були неймовірні Віра Брежнєва і Володимир Зеленський.

У другий тур шоу «Хочу у ВІА Гру» пройшла солістка оркестру МНС Білорусі Олена Піщікова, яка зуміла вразити членів журі своєю скромністю, бажанням працювати і, звичайно ж, талантом.

Також на сцену вийшла дівчина, яку називають найскандальнішою танцівницею Білорусі. Катя Волкова спочатку викликала у Меладзе сумніви, однак виконавши ліричну композицію, вона не залишила шансів продюсеру і зайняла місце в другому турі.

Related Post

З великою натяжкою в другий тур пройшла Анастасія Россошанская – модель, 3-тя віце -міс Казахстану і професійний дипломат.

Під час кастингу дівчата з Казахстану і Білорусі показували свої таланти і просто намагалися стати популярними за рахунок шоу «Хочу у ВІА Гру». Звичайно ж, не обійшлося і без таких претенденток на місце у ВІА Грі, про яких ще довго будуть згадувати глядачі шоу.

На кастинг з великим бажанням потрапити до групи ВІА Гра прийшла дівчина на ім’я Антоніна, яка носить 6-й розмір грудей. На жаль, ні розмір бюста, ні талант не змогли допомогти їй переконати продюсера і членів журі, і вона не пройшла у другий тур шоу «Хочу у ВІА Гру», адже просто напросто не підходила за форматом на місце в групі.

Ні для кого не секрет, що шоу «Хочу у ВІА Гру» стає доленосним для багатьох красунь. Не виключенням стала і Тамаша Орланбаэва. Однак у її випадку все набагато складніше. Дівчина прийшла на кастинг разом зі своїм молодим чоловіком, який і став ініціатором її участі у кастингу. Після виступу Тамаші, здавалося, у членів журі не було заперечення і залишилося всього лише почути заповітне «так» від Костянтина Меладзе, однак у цей момент на сцену вийшов молодий чоловік і зробив Тамаші пропозицію. Дівчина, яка  може називатися однією з найбільш яскравих і сильних претенденток на місце у ВІА Грі, постала перед складним вибором, або ж вийти заміж, або ж залишитися боротися за місце в легендарній групі. В результаті Тамаша отримала від Меладзе заповітний пропуск у другий тур і виявилася найщасливішою дівчиною з усіх, які приходили на шоу «Хочу в ВІА Гру», адже після кастингу вона пройшла у другий тур і знайшла новий статус – статус нареченої.

Останній кастинг першого туру на шоу « Хочу у ВІА Гру » закінчився, і тепер можна підвести підсумки. З України в другий тур пройшли 23 дівчини, з Росії – 17, з Казахстану – 12 та Білорусі – 8. Разом, 60 найсильніших і гідних дівчат боротимуться за місце в одній з найпопулярніших груп, і тільки Костянтин Меладзе знає, якою ж буде нова ВІА Гра.

Leave a Comment