У Росії створюється нова мультиплікаційна студія

Найближчим часом у Росії з’явиться нова студія з виробництва сімейних мультфільмів. Основна частина проектів цієї студії буде присвячена вітчизняній історії та російському фольклору, розповів один з засновників, глава кінокомпанії "Люксор" Ігор Добровольський.

Творці мультфільмів, які співпрацюють з Lа Studio (таку назву отримав новий анімаційний альянс), планують поряд з використанням сучасних комп’ютерних технологій не забувати і про класичну мальовану мультиплікацію. "Основні проекти студії будуть пов’язані з вітчизняною історією та російським фольклором: казками, билинами, легендами, а в майбутньому, можливо, звернемося і до світової класики", – розповів Ігор Добровольський.

Related Post

Одним з перших проектів Lа Studio стане повнометражний мультфільм "Руслан і …", сценарій для якого написав народний артист РФ Олександр Мітта за мотивами поеми Олександра Сергійовича Пушкіна. Режисер майбутньої анімаційної стрічки Тетяна Ільїна запевнила, що це буде  «багатогранне глядацьке кіно, наповнене багатою фантазією і цікавими героями, яскраве і помітне для суспільства».

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Leave a Comment