Українські товари в звичайному режимі поставляються до Росії

 Сьогодні, 20 вересня, після закінчення засідання Економічної ради СНД , що відбулася у Москві, стало відомо, що в даний момент російська митниця не перешкоджає проходженню товарів українського виробництва на територію Російської Федерації. Про це повідомив урядовий уповноважений з питань співпраці з Росією, ЄврАзЕС, учасниками СНД , а також іншими регіональними об’єднаннями Валерій Мунтіян.

 «Російська митниця повернулася до штатного режиму. Тобто на даний момент митниця не перешкоджає експорту українського товару на територію Російської Федерації. Додаткових оглядів з боку працівників митниці не проводиться. Все працює так, як і працювало до 14 серпня», – заявив Мунтіян.

Related Post

 За словами Мунтіяна, в даний момент Україна продовжує працювати над тим, щоб подібної ситуації в майбутньому не було. Саму ж ситуацію, що склалася, Мунтіян описав як «надзвичайна подія».

 Нагадаємо, що з 14 серпня митниця Російської Федерації припинила пропускати українські товари через кордон. Усі транспортні засоби, які перевозили вантаж з України, ретельно перевірялися, чого не було раніше.

 За матеріалами: ukrinform.com

Leave a Comment