Рибак незадоволений дисципліною нардепів

У п’ятницю, 20 вересня, в ході пленарного засідання спікер Верховної Ради Володимир Рибак оголосив про припинення повноважень нардепа Ігоря Маркова. Рішення суду про позбавлення депутатських повноважень набуло чинності з моменту його оголошення.

Після цього народні депутати мали приступити до розгляду порядку денного. Однак через відсутність дисципліни в залі Володимир Рибак відмовився ставити на голосування заплановані законопроекти.

«У залі знаходиться 170 народних депутатів. Жоден законопроект не буде проголосований. Так, всі ми знаємо норму регламенту, що якщо законопроект розглянутий, щодо нього має бути ухвалене рішення. Але, також, ми знаємо, що рішення може бути прийняте, якщо є така можливість. Так от, я вам скажу: парламент не в змозі зараз прийняти яке-небудь рішення. У нас 170 депутатів, немає дисципліни», – зазначив Володимир Рибак.

Related Post

Спікер Верховної Ради заявив про намір обговорити ситуацію, що склалася з керівниками фракцій. Потім, якщо нардепи підтягнуться до сесійної зали і їх набереться достатня кількість, засідання можна буде продовжити.

За матеріалами: pravda.com.ua

Leave a Comment