Ліонель Мессі: Ідея нового рекорду приваблива, але це не головне

Лідер каталонської «Барселони» і збірної Аргентини, кращий футболіст світу останніх років Ліонель Мессі, який встановив в сучасному футболі вже багато різних рекордів, наблизився до ще одного досягнення. На даний момент екс-нападник мадридського «Реала» Рауль є кращим бомбардиром Ліги чемпіонів. На рахунку Рауля 71 гол, забитий у ворота суперників у матчах головного клубного футбольного турніру Європи.

У минулу середу Ліонель Мессі зробив хет-трик у поєдинку «Барселони» з «Аяксом» і, таким чином, на рахунку аргентинця вже 62 м’ячі, забитих в матчах Ліги чемпіонів. Як бачимо, ще 9 голів і Ліонель Мессі зможе повторити досягнення Рауля. Коментуючи цю подію, Ліонель Мессі заявив наступне: «Звичайно, я задоволений тим, що довів свій особовий рахунок в Лізі чемпіонів до 62 голів, але ще більше тим – як грала наша команда».

Related Post

Ідею випередити Рауля за кількістю забитих у Лізі чемпіонів голів Ліонель Мессі назвав « ривабливою». Однак, за словами футболіста каталонської «Барселони», це не є для нього головним. «У нас як у команди є важливіші цілі. Наприклад, пройти якомога далі в цьому турнірі. Спробувати знову виграти його», – підкреслив Ліонель Мессі, і резюмував: «А чи заб’ю я свою частку голів у цьому сезоні, не так важливо».

За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment