Ліга Європи 2013/14. «Винен, звичайно, Блохін. Але відставка – прояв слабкості», – Стефан Решко

 Екс – захисник київського «Динамо» Стефан Решко в інтерв’ю підкреслив провину головного тренера Олега Блохіна в нинішніх невдачах «біло – синіх». Незважаючи на це, експерт наполягає на тому, що зараз Блохіну не варто подавати у відставку.

 Стефан Решко прокоментував вчорашній матч «Динамо» – «Генк», розповівши, що йому сподобалося, а що не сподобалося в грі киян.

 «Перші 15 хвилин сподобалися. Команда тиснула, і я вважав, що в сітку гостей влетить 3-4 голи. Не вийшло. Не пощастило. Буває. Однак далі сталося найобразливіше. Команда не змогла перебудуватися на іншу частину матчу. Досягти потрібного ігрового ритму, балансу», – розповів Решко.

 Виходить, що гравці фізично готові, але просто знають як застосувати свою швидкість, куди їм потрібно бігти. Заробляють кутові, але не можуть їх розіграти. «Динамівці» здатні пресингувати, а створювати чисельну перевагу в ігрових зонах, звільняючи їх – не здатні.

 На питання про те, хто ж винен у таких «ігрових прогалинах» команди, Стефан Решко відповів: «Звичайно, Олег Блохін. Хто ще? Помітно, що головний тренер поки що не здатен налагодити командну гру».

Related Post

 Крім того, експерт відповів на питання, чому Блохін не подає у відставку: «Знаєте, Олег Володимирович не дзвонить мені і не пояснює мотиви своїх дій».

 Однак, підкреслив експерт, якби вони й контактували з Блохіним, то він би сказав тренеру: «Зараз кидати команду, писати заяву – це останнє, що варто робити. Я Блохіна розумію і підтримую. Він робить все, що може. У нього щось не виходить. Але відставка – прояв слабкості. А він ніколи не був слабким».

 Крім того, Решко поділяє позицію вболівальників «Динамо», які освистали футболістів наприкінці вчорашнього матчу. Проте даремно всі кричать тренеру, щоб він йшов.

 «Олег Блохін сам прийме рішення тоді, коли він вважатиме за потрібне», – підсумував експерт.

 За матеріалами: gazeta.ua

Leave a Comment