fbpx
Суспільство

Дні Львова у Києві офіційно відкриті

 Вчора, 19 вересня, відбулося урочисте відкриття Днів Львова у Києві. Для початку слід сказати, що свято проходить з 19 до 22 вересня у внутрішньому дворі центру мистецтв Мистецький арсенал.

В Мистецькому арсеналі з металоконструкцій і банерів звели знамениту Ратушу та площу Ринок. Усередині зведених конструкцій з’явилися знамениті львівські кафе, в яких можна покуштувати найсмачнішу каву, львівські солодощі, штрудель і шоколад.

У рамках даного заходу відкрилася «вулиця наукових робіт». У даному куточку можна отримати всю необхідну Вам інформацію про найпопулярніші навчальні заклади Львова. Ні для кого не секрет, що Львів давно вважають культурною столицею України, і на підтвердження цього факту в рамках святкування можна буде насолодитися класичною музикою львівських композиторів у виконанні симфонічного оркестру та театральними виставами львівського театру на ходулях «Воскресіння».

Читайте також:  Лист Симона Петлюри до дочки Лесі 4 квітня 1925 року

Слід також сказати, що найочікуванішу подію організатори приберегли на завершення Днів Львова у Києві: 22 вересня пройде зустріч з лідером гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком, співачкою Русланою та іменитим театральним режисером Романом Віктюком.

Наприкінці залишається додати, що організатори заходу сказали про те, що Дні Львова у Києві в першу чергу покликані нагадати, що не тільки столиця України є культурним центром. Крім цього, було сказано про те, що багато мешканців Львова зараз з тих чи інших причин перебувають у Києві, а для них даний захід є унікальною можливістю опинитися в рідному місті, не покидаючи столиці України.

Читайте також: