fbpx
Футбол

Артем Мілевський про поразку «Динамо» від «Генка»: Упевнений, що “Динамо” пройде далі

Вчорашню поразку київського «Динамо» від бельгійського «Генка» у першому матчі групового раунду Ліги Європи прокоментував екс-нападник столичного клубу і збірної України Артем Мілевський.

Нагадаємо, що нещодавно український футболіст підписав трудову угоду з турецьким футбольним клубом «Газіантепспор», що неоднозначно було сприйнято футбольною громадськістю України. Говорячи про невдачу свого колишнього клубу у грі проти бельгійського «Генка», Артем Мілевський в одній із соціальних мереж зазначив наступне: «Матч "Динамо" з "Генком" не дивився – турки його не показували. Так що не знаю, що сказати. Та й не моя це справа – є президент, який відповідає за клуб». При цьому Артем Мілевський висловив упевненість, що київське «Динамо» пройде далі в Лізі Європи. «Он, "Челсі" програв в середу, і що?», – підкреслив Артем Мілевський, згадавши про поразку команди Жозе Моурінью від швейцарського «Базеля» в Лізі чемпіонів.

Говорячи про київське «Динамо», Артем Мілевський зазначив наступне: «Будуть далі перемоги. Підтримуйте команду, це найголовніше. Це Київ, і за "Динамо" треба вболівати завжди».

Нагадаємо, що раніше свою думку про поразку 0:1 київського «Динамо» від «Генка» висловили кілька футболістів столичного клубу. Окрім самої гри, прокоментували і поведінку вболівальників, що освистували команду.

За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: