Telegraph: “Вілліан жахливо дебютував”

У Британії журналісти жорстко розкритикували гру колишнього півзахисника махачкалінського «Анжи» і донецького «Шахтаря» Вілліана. За матеріалами видання Telegraph, Вілліан дебютував «гірше нікуди».

«Вілліан зіграв відверто блякло. Його виступ своєю яскравістю нагадав дебютну гру Месута Озіла в «Арсеналі» і гру Крістіана Еріксена в «Тоттенхемі» у ці вихідні. Всі ці гравці показали однаково нецікавий футбол», – повідомляє видання.

Відзначимо, що багато ЗМІ неодноразово обговорювали питання: «на яку позицію беруть Вілліана?». Адже в команді і так вистачає креативних гравців атакуючого плану. У вчорашньому матчі Ліги чемпіонів між «Челсі» та «Базелем» Вілліан був замінений на 67-й хвилині. Замість бразильця на поле вийшов іспанець Хуан Мата, який останнім часом мав мало практики гри за основний склад. Щодо підсумку матчу, то «Челсі» поступився з рахунком 1:2.

Related Post

Також британські ЗМІ відзначають, що минула гра Вілліана на «Стемфорд Брідж» була  яскравішою, адже тоді гравець відзначився двома забитими м’ячами. Однак зробив це бразилець у футболці донецького «Шахтаря».

За матеріалами: sport.ru

Leave a Comment