fbpx
Право

Facebook внесен в реестр запрещенных сайтов

 За словами представника Роскомнадзору Володимира Пикова, офіційний сайт соціальної мережі Facebook внесений до реєстру заборонених сайтів і в разі, якщо компанія протягом трьох діб не усуне порушення, буде заблокований.

 Пиков розповів, що в Роскомнадзор надійшло 10 заявок з вимогою про внесення Facebook в єдиний реєстр заборонених сайтів. "У експертизу пішли тільки три заявки, в тому числі не пов’язані з рекламою курильних сумішей. По двох з них Facebook вже ліквідував порушення, а по третій – посилання включено до реєстру. Ми вже направили сповіщення хостинг-провайдерам", – пояснив представник наглядового відомства, додавши, що у Facebook є три доби на те, щоб усунути порушення.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, 16 вересня користувачі соціальної мережі повідомили, що на сторінках соціальної мережі Facebook з’явилися оголошення про продаж заборонених в Росії курильних сумішей. При кліці на рекламні банери користувачів перенаправляли на сайт, через який можна придбати курильні суміші, в тому числі оптом. Після цього перевіркою сайту зайнялися Роспотребогляд і антимонопольна служба.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Антимонопольна служба зайнялась перевіркою Facebook (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: