Члени UEFA дали добро на проведення ЧС-2022 взимку

 Стало відомо, що 54 члени Європейського футбольного союзу висловилися за перенесення чемпіонату світу 2022 року на холоднішу пору року. Зазначимо, що традиційно сучасні футбольні чемпіонати Європи та світу проводяться виключно влітку.

 «З минулих зборів точно стало ясно лише одне – це те, що даний чемпіонат світу буде проведено в Катарі не влітку», – заявив віце-президент FIFA Джим Бойс. За словами британця, «всі члени висловили абсолютну згоду з даним рішенням».

 «Єдиним питанням на даний момент залишається місяць, в якому буде проведено чемпіонат. В даний момент розглядаємо два місяці: листопад або грудень 2022 року», – додав віце-президент.

Related Post

 Британські асоціації хотіли б зіграти саме в цей період, виходячи з календаря національних першостей. У той же час в FIFA пропонують провести першість у січні, щоб не зачепити календар Ліги чемпіонів.

 «До турніру ще дев’ять років. У FIFA повинні прийти до єдиного рішення. Попереду ще чимало часу і, я сподіваюся, що прийняте рішення влаштує всі сторони», – підсумував Джим Бойс.

 За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment