fbpx
Спорт

Тренер Кличка вірить у перемогу свого підопічного над Повєткіним

 Один з тренерів українського чемпіона Володимира Кличка Джеймс Алі Башир впевнений в тому, що його підопічний здобуде перемогу над російським боксером Повєткіним. Алі Башир припускає, що  бій завершиться вже десь в 7-8 раунді.

 Як зазначив тренер Володимира Кличка, він не думає, що в бою проти Кличка Повєткін буде виглядати краще, ніж раніше. За його словами, він пам’ятає бій Повєткіна з Марком Хуком, який проходив не так давно, і цей поєдинок дав йому відповіді на багато питань. Однак про що саме йдеться, Алі Башир уточнювати не став.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Примітно, що Джеймс Алі Башир вважає, що Повєткін міг би програти і Девіду Хею, хоча в цілому вважає росіянина грізнішим суперником, ніж британець. Він упевнений, що Повєткін протягом усього поєдинку буде ризикувати і йти вперед.

 Також Алі Башир розповів, що йому дуже подобається працювати з Володимиром і навіть відзначив, що в українця є невеликий пунктик щодо своєї фізичної форми.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Він завжди відмінно виглядає, навіть якщо не готується до бою. Ще не було такого, щоб він набирав хоча б зайвий кілограм», – повідомив тренер Кличка.

 За матеріалами: gorodokboxing.com

Читайте також: