fbpx
Театр

Театр ляльок імені Образцова очолить Борис Константинов

На традиційному зборі трупи Театру ляльок імені Сергія Образцова директор колективу Ірина Корчевнікова назвала ім’я нового головного режисера. Ним став випускник Східно -Сибірської академії культури і Санкт-Петербурзького академічного театрального інституту Борис Константинов.

Сама Корчевнікова очолила театр всього кілька місяців тому, після того, як попередній директор Андрій Лучин був засуджений умовно до п’яти років позбавлення волі за розтрату 12 000 000 рублів. До цього Ірина Корчевнікова займала посаду директора музею Московського художнього театру.

Борис Константинов, розповідаючи про свої творчі плани, анонсував вихід вистав «Всі інші і собака» і «Алі- Баба і 40 розбійників». Раніше Борис Константинов неодноразово співпрацював з Театром ляльок імені Образцова. У його постановці на сцені легендарного театру вийшов спектакль «Сніговик», що завоював дві премії «Золота маска» в номінаціях «Кращий художник» та «Кращий актор». Також новий головний режисер Театру ляльок імені Сергія Образцова відомий своїми постановками на кращих сценах європейських лялькових театрів.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: