Путін: “Вдячний New York Times за публікацію моєї статті”

 Президент Російської Федерації Володимир Путін висловив подяку американському виданню New York Times за те, що воно «без купюр» опублікувало його статтю. Про це Володимир Путін повідомив під час засідання дискусійного клубу «Валдай».

 Згадуючи свою статтю, яка присвячена в тому числі і темі сирійського конфлікту, російський лідер зазначив: «Мені просто хочеться донести до людей нашу власну позицію в даному питанні, роз’яснити її».

Related Post

 Також російський президент зазначив, що «на жаль, засоби масової інформації дуже часто подають ту чи іншу проблему однобоко, або ж про цю проблему взагалі замовчується».

 «Через наших партнерів ми домовилися, що виданням буде New York Times. Ми їх попередили, домовилися з ними, що стаття повинна бути опублікована без купюр. Це було основною умовою. Якби нам відмовили, то ми б звернулися в іншу газету. Однак, віддам належне New York Times, вони повністю виконали наші бажання. Крім цього, вони дозволили нам перевищити ліміт по кількості знаків у статті», – підсумував президент Російської Федерації.

 За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment