fbpx
Економіка

Один з терміналів Борисполя буде закрито

 Генеральний директор міжнародного аеропорту Бориспіль Олексій Кочанов заявив, що наступної весни термінал F буде закрито. За словами Кочанова, даний термінал приймає всього пару рейсів на день.

 «Аеропорту накладно утримувати цілий термінал через кілька рейсів на день. Ще роль відіграє той факт, що термінал розташований у віддаленості від всієї інфраструктури. Тим більше що коли проводилося будівництво даного терміналу, було відомо, що при відкритті іншого терміналу, такого як D, цей термінал буде закрито», – заявив Кочанов. Також генеральний директор аеропорту зазначив, що є вірогідність того, що термінал F буде перепрофільований у вантажний порт.

 Зазначимо, що навесні поточного року, тоді ще генеральний директор аеропорту Антон Волов заявив, що після будівництва терміналу D термінал F буде обслуговувати виключно бюджетні авіарейси – лоукост. Нагадаємо, що нинішній генеральний директор аеропорту Олексій Кочанов призначений на посаду в кінці липня. Раніше Кочанов обіймав посаду керівника повітряної гавані Одеси.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: