fbpx
Шоу-бізнес

МастерШеф 3. Випуск від 18.09.2013

 МастерШеф 3 – кулінарне реаліті -шоу, в якому люди вчаться готувати, демонструють свої кулінарні таланти і починають довіряти і працювати в командах. На третьому тижні учасників шоу МастерШеф 3 чекало випробування дружбою, відданістю і повагою.

Перший конкурс на шоу МастерШеф 3 вимагав від учасників прояву винахідливості. Конкурсантам запропонували придумати страву, яку вони могли б приготувати з головного інгредієнта – кактуса. Журі запропонувало учасниками написати свою ідею на аркуші паперу, і все здавалося б таким простим, однак не в третьому сезоні кулінарного шоу МастерШеф. Учасники, написавши свої ідеї страви з кактуса, повинні були помінятися листами зі своїми сусідами. Суть конкурсу в тому, щоб не просто приготувати страву, а проконтролювати приготування сусідньої страви і проявити свої якості шеф-кухаря. Журі у цьому конкурсі оцінювало блюдо, яке було приготовлено під керівництвом кожного з учасників. На приготування страви з кактуса учасникам дали 1 годину. В результаті першого конкурсу третього тижня на шоу МастерШеф чорний фартух отримали: Аліна Замковенко та Оксана Шаповалова. Блюдо, яке було приготовлено під керівництвом Олександри Колпакової, члени журі визнали найкращим.

У другому конкурсі саме Олександра Колпакова мала вирішувати, що саме будуть готувати її конкуренти. Суть конкурсу полягала в тому, що Олександра повинна була кожному з учасників вибрати певну частину свинячої туші. Не всім учасникам припав до смаку вибір Олександри, тому після цього конкурсу відносини серед учасників злегка загострилися. Анатолій Цуперяк, якому Олександра дала сало, не зміг справитися з поставленим завданням, за що і отримав чорний фартух. У цьому конкурсі страву Анни Жигалюк було визнано кращою.

Третій конкурс на шоу МастерШеф був командним. Цього разу учасники повинні були нагодувати фермерів. На початку були обрані капітани команд, якими стали дві дівчини, які відзначилися на цьому тижні своїми стравами, що стали кращими. Ганна Жигалюк (капітан синьої команди) та Олександра Колпаков (капітан червоної команди) обрали учасників. Команди повинні були не просто приготувати за 4 години вишукані страви для 100 фермерів, а й роздобути всі продукти самостійно, тобто зловити курей, гусей, назбирати фрукти, овочі, надоїти молоко, зібрати яйця, загалом, добути все те, що необхідно для приготування повноцінного хорошого ресторанного обіду. В результаті цього конкурсу перемогу здобула команда червоних. У команді синіх учасники вирішили, що через Артема Лівицького у неї не вийшло перемогти, тому саме цей учасник отримав 4 чорний фартух цього тижня.

Для учасників, що отримали чорні фартухи, було придумано завдання, яке зуміло налякати навіть тих, хто був у безпеці цього тижня. Вся справа в тому, що володарям чорних фартухів належало в басейні зловити раків, коропів, в’юнів і піраній. Саме піраньї й налякали учасників, адже всім відомо, що ці риби дуже сильно кусаються. Перед початком «риболовлі» учасникам було сказано, що той, хто першим зловить всіх риб, матиме на приготування годину часу, другий – 55 хвилин, третій – 50, а четвертий – 45 хвилин. Анатолій Цуперяк першим зловив всіх риб, тому саме він мав в запасі годину часу для того, щоб приготувати страву високої кухні з піраньї, коропа, в’юна та раків. Другою була Аліна Замковенко, третьою – Оксана Шаповалова. Ну а четвертим зумів виловити всю рибу Артем Лівицький.

У результаті, після представлення своїх страв, кулінарне шоу МастерШеф покинула Оксана Шаповалова.

Читайте також: