Ліга Європи 2013/14. «Пандурій» – «Дніпро». Анонс матчу

 Сьогодні ввечері в румунському місті Клуж-Напока на однойменному стадіоні відбудеться дебютний матч у Лізі Європи сезону 2013/14 «Пандурій» – «Дніпро».

 Початок зустрічі о 20:00, розсудить команди швейцарець Саша Кевер.

 Пряма трансляція матчу запланована на каналі «2 +2».

 Варто нагадати, що «Дніпро» добре виступав у груповому етапі Ліги Європи минулої осені, тому зараз всі чекають не меншого успіху від підопічних Хуанде Рамоса. Тим більше, що рівень румунського опонента явно нижче рівня «дніпрян». «Пандурій» далеко не найвідоміший клуб, який і зовсім дебютує в єврокубках. Правда, румуни вже встигли відіграти 3 раунди кваліфікації. Примітно, що в плей – офф «Пандурій» вибив грізну «Брагу».

Related Post

 Тренер «Дніпра» перед матчем заявив про серйозну підготовку команди до цієї зустрічі. Сьогодні грали в останньому матчі Прем’єр-ліги, в заявці немає Кобахідзе і Політила, який отримав травму. Зате зіграє Ротань, новачок Бруну Гама і екс – футболіст «​​Пандурій» Влад. Свій єдиний матч новачок «Дніпра» провів саме в Лізі Європи. Жуліано, як і раніше, знаходиться в лазареті, тоді як форвард Калинич відбуває дискваліфікацію після адміністративної помилки клубу (хорвати не внесли заявку на матчі з естонським «Калью», тому формально він не пропустив ці зустрічі).

 Зазначимо, що при виступі на кілька фронтів склад «Дніпра» визначати напередодні матчу – досить нелегке завдання. Масла у вогонь додає той факт, що Рамос великий любитель експериментів зі складом. Думається, іспанець і сам стане вибирати стартовий склад в останній момент, виходячи із здатності гравців відновлюватися з їх фізичного стану.

 «Пандурій» у матчі проти «Динамо» (Бухарест) втратив свого основного форварда Матулявічюса. Замінити голеадора може один з трьох новачків: Алекс, Адрович або Рубіо.

 Зазначимо, що крім «Дніпра», в Лізі Європи сьогодні зіграють «Динамо» і «Чорноморець».

 За матеріалами: football.ua

Leave a Comment