fbpx
Спорт

Кастинг учасників на церемонію відкриття і закриття ОІ в Сочі завершено

 Організаційний комітет «Сочі-2014» оголосив про завершення кастингу на участь у сценах церемонії відкриття і закриття зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Сочі. Про це повідомляє прес-центр організації.

 За даними відомства, всього було відібрано близько трьох тисяч молодих талантів. Велика частина з учасників майбутніх церемоній є учнями спеціалізованих навчальних закладів, а також різних циркових і творчих колективів.

 Щасливчики, які пройшли відбір, будуть задіяні в масових постановочних сценах. Допомагати в організації даних номерів на майданчиках, за кулісами і по всьому місту будуть близько двох тисяч волонтерів.

 Відзначимо, що в даний момент проходять кастинги серед професіоналів. Переможці даного відбору виконають головні ролі в постановочних сценах на церемонії відкриття і закриття майбутньої Олімпіади в Сочі.

 Нагадаємо, що церемонія відкриття XXII зимових Олімпійських ігор запланована на 23 лютого. Зазначимо, що на території Російської Федерації зимові Олімпійські ігри проводитимуться вперше.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: