fbpx
Міжнародна економіка

Відносини з “Уралкалія” можуть відновитися – Лукашенко

 Білоруський лідер Олександр Лукашенко заявив, що відновлення співпраці з «Уралкалія» можливе лише в тому випадку, якщо у російської компанії буде змінений власник. Нагадаємо, що власником «Уралкалія» є російський бізнесмен Сулейман Керімов.

 «На дану хвилину я бачу два варіанти. Перший – цивілізоване розлучення. Наша сторона до даного рішення готова. Якщо ж зібралися йти – то йдіть. Досить заважати нам працювати» , – заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 «Другий варіант вирішення проблеми я бачу в продовженні спільної співпраці. Відбудеться заміна господаря, прийдуть ті люди, які будуть зацікавлені у виробництві добрива з калію на підприємстві «Уралкалія». З такими людьми ми готові співпрацювати», – додав білоруський лідер.

 Нагадаємо, що на тлі конфлікту «Уралкалія» з Білоруссю стало відомо про можливість продажу підприємства Сулейманом Керімовим. Даний конфлікт розгорівся після того, як було припинено партнерство «Уралкалія» з одним із найбільших підприємств Білорусі – «Білоруськалій».

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: