fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ізраїльська армія: “Асад заслуговує на те, щоб покинути цей світ”

 Генерал-майор ізраїльської армії Яір Голан заявив, що сирійський президент Башар Асад не залишить свою посаду навіть у тому випадку, якщо втратить контроль над більшою частиною країни. Про це ізраїльський військовий повідомив в інтерв’ю арабським ЗМІ.

 «Він керуватиме країною роками. Я не бачу нічого, що могло б йому перешкодити. Хоча я вважаю, що він заслужив на те, щоб покинути цей світ. Чим швидше це відбудеться, тим буде краще», – заявив Голан.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Нагадаємо, що вчора, 17 вересня, ізраїльський посол у США заявив, що Ізраїль завжди «бажав відставки Башара Асада». Відхід Асада від влади дозволив би розбити союз Сирії з Іраном, а також з радикальним рухом «Хезболла». Однак посол не заявив, як саме Ізраїль буде намагатися повалити Асада.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Яір Голан запевнив, що в даний момент Башар Асад переживає конфлікт з повстанцями. На думку ізраїльської влади, Асаду не підкоряється 60% території країни, проте йому вдається стримувати натиск повстанців завдяки перевазі армії, яка отримує необхідне спорядження від Російської Федерації.

 За матеріалами: lb.ua

Читайте також: