Ліга Європи 2013/14. «Від “Динамо” “Генк” подарунків не дочекається», – Мбокані

Нападник київського «Динамо» Дьемерсі Мбокані поділився очікуваннями від майбутнього матчу з бельгійським «Генком».

«Можу запевнити, що від "Динамо" "Генк" подарунків не дочекається – при всій моїй повазі до цього клубу», – заявив Мбокані.

Справа в тому, розповів форвард, що за стилем гри, класом виконавців і потенціалом у цілому київське «Динамо» цілком відповідає рівню Ліги чемпіонів. Однак раз «Динамо» призначено грати в груповому етапі Ліги Європи, то команда просто зобов’язана проходити далі, – бажано з 1- го місця у відбірковій групі. Мбокані запевнив, що це першорядне завдання для команди, і тому «Динамо» буде з максимальною серйозністю ставитися до кожного з майбутніх матчів у Лізі Європи.

«Це наш обов’язок і наш престиж», – підкреслив конголезець .

Related Post

Своїми коментарями щодо завтрашнього матчу «Динамо» – «Генк» поділився й інший конголезький нападник, – футболіст «​​Генка» Іломбе Мбойя. Варто відзначити, що Мбойя не приховує свого оптимізму .

«Зараз "Динамо" грає нестабільно. Ми вже провели матч чемпіонату Бельгії проти "Зульте Варегем" ( 5:2), як команда яка краще за рівнем гри. Так само "Генк" повинен зіграти і в Києві. Ми не боїмося цього суперника» , – запевнив Іломбе Мбойя.

Додамо, що вчора о 17:30 бельгійський суперник київського «Динамо» по груповому етапу Ліги Європи прибув до Києва чартером з Льєжа. Зокрема, на матч проти «Динамо» в Україну прибули 20 футболістів. Сьогодні у наставника «Генка» Маріо Беена запланована прес -конференція, після закінчення якої о 19:00 команда проведе тренування, яке традиційно перші 15 хвилин буде відкрите для представників ЗМІ.

Нагадаємо, що завтра у Києві в рамках групового етапу Ліги Європи 2013/14 пройде матч «Динамо» – «Генк». Початок зустрічі о 22:05.

За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Leave a Comment