fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/2014. “Баварія”-ЦСКА. Армійцям треба щось міняти в атаці – Дмитро Хомуха

 Тренер юнацької збірної Росії з футболу Дмитро Хомуха висловив упевненість, що московський ЦСКА зобов’язаний посилити гру в атаці, якщо клуб збирається продовжити боротьбу за вихід до раунду плей-офф Ліги чемпіонів.

«Безумовно, головна причина поразки столичного клубу – різний рівень команд. Армійці за весь матч так і не створили жодного небезпечного моменту біля воріт Нойєра. Мені здається, що ЦСКА необхідно поліпшити гру в нападі, якщо команда планує зіграти в Лізі чемпіонів навесні», – заявив Дмитро Хомуха.

«Тільки забиті голи зможуть дати шанс команді поборотися за бажану путівку. Дуже складно набирати очки, граючи весь матч від оборони. За рівнем гри армійців в матчі Ліги чемпіонів можна сказати, що ігри чемпіонату сильно різняться з європейським рівнем», – підсумував Хомуха.

Нагадаємо, що вчора, 17 вересня, в Мюнхені місцева «Баварія» не залишила каменя на камені від столичного ЦСКА, розгромивши армійців з рахунком 3:0. Зазначимо, що в цілому день у Лізі чемпіонів став дуже результативним: всього було забито 30 м’ячів , що стало повторенням рекорду сезону 1999/2000.

За матеріалами: sport.ru

Читайте також: