Клюєв призначений керівником передвиборного штабу Януковича

 Після закінчення засідання Верховної Ради в середу, 18 вересня, «Партія регіонів» провела політраду. За словами регіонала Юрія Мірошниченка на ньому обговорювалися виключно організаційні питання.

Related Post

 «Ми затвердили положення про фракції і розглянули питання щодо завтрашнього дня, питання євроінтеграції», – зазначив політик.

 У той же час одне з джерел видання «Українська правда» повідомило, що на засіданні розглядалися і кадрові питання. Зокрема, секретар РНБО Андрій Клюєв і народний депутат від «Партії регіонів» Борис Колесніков були обрані заступниками голови «Партії регіонів». За інформацією джерел, Андрій Клюєв тепер керуватиме передвиборним штабом Віктора Януковича на виборах 2015 року. Борис Колесніков призначений заступником голови партії замість звільненого з посади Володимира Демидка. Як відомо, керує «Партією регіонів» прем’єр-міністр Микола Азаров, на посаді першого заступника працює Володимир Рибак. Заступниками голови партії є Олександр Єфремов, Дмитро Шенцев, Леонід Кожара, Сергій Тігіпко.

Leave a Comment