Катеринчук почав новий етап діалогу з киянами

 Як повідомив лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, який претендує на місце мера Києва, білборди з його зверненнями до киян, що з’явилися кілька тижнів тому, викликали масу питань, у зв’язку з чим було прийнято рішення перейти до нового етапу діалогу з мешканцями столиці.

 За його словами, так, позавчора, 16 вересня, активісти почали роздавати листівки, в яких є відповіді на питання, які найбільше цікавили мешканців Києва, а саме: «Що таке муніципальна поліція?», «Що означає "Влада – киянам"?»та інше.

 «Все це пояснюється в листівках. Коротенько, суть така: те, що сьогодні називається самоврядуванням, насправді ним не є – відбулася класична підміна понять», – написав Катеринчук в Facebook.

Related Post

 Він зазначив, що в Україні самоврядування немає вже років 200 і щоб його повернути, необхідно провести масштабну реформу і змінити/створити ряд законопроектів.

 «Це призведе до того, що міська громада стане реальним суб’єктом правових відносин, і отримає у свої руки дієві інструменти впливу на міську владу. Також громадяни зможуть розпоряджатися майном міста реально, а не декларативно, як сьогодні. А це чималі кошти», – пояснив депутат.

 При цьому Катеринчук визнав, що білборди є не кращим спосіб для комунікації, коли мова йде про такі масштабні теми, проте їх завданням було не пояснити, а привернути увагу і викликати питання .

Leave a Comment