Джейсон Стейтем приїде до Москви

 Як стало відомо, герой голлівудських бойовиків Джейсон Стейтем незабаром відвідає Москву. Повідомляється, що він приїде для того, щоб представити свій новий фільм – «Останній рубіж», який виходить на екрани 28 листопада.

 При цьому наголошується, що разом зі Стейтемом Москву відвідає і його напарниця по фільму – актриса Вайнона Райдер. У той же час, Джеймс Франко, який виконав у цьому фільмі негативну роль, відвідати столицю Росії не зможе.

 Фільм «Останній рубіж» розповідає історію колишнього спецагента, який відходить від справ і переїжджає зі своєю донькою в невелике містечко. Однак незабаром його дочка потрапляє в неприємності, і щоб захистити її, головному героєві доводиться зіткнутися з місцевим лиходієм на прізвисько Алігатор.

Related Post

 Примітно, що сценарій до фільму написав Сильвестр Сталлоне, а його постановкою займався режисер фільму «Чим зайнятися мерцеві в Денвері» Гері Фледер.

 Слід зауважити, що для Стейтема це не перша поїздка до Москви. Він і раніше бував там, і навіть встиг відвідати шоу Івана Урганта – «Нічний Ургант».

Трейлер до фільму «Останній рубіж» (відео):

Leave a Comment