fbpx
Політика

«Валдай» проходить повним ходом

Дискусія за участю опозиціонерів Росії в процесі роботи міжнародного клубу «Валдай» про ціннісний розрив і російської ідентичності звелася до обговорення поточної політичної обстановки в країні.

Нагадаємо, що з 16 по 19 вересня проходить ювілейне засідання клубу «Валдай», присвячене темі «Різноманіття для сучасного світу Росії». На ювілей, що проходить на озері Валдай у спеціальному форматі, зібралися учасники засідань минулих зустрічей, а також запрошені гості – в цілому більше 200 чоловік.

У роботі сесії «Ціннісний розрив» участь взяли опозиціонери Ілля Пономарьов, телеведуча Ксенія Собчак , Геннадій Гудков, а також глава ВЦІОМ Валерій Федоров, відомий економіст Михайло Делягін, політолог Микола Злобін і політолог Михайло Ремізов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

В ході своїх виступів експерти торкнулися не тільки теми російської ідентифікації і цінностей, але також обговорили політичну обстановку в Росії і майбутнє природи протестів у країні. Запитання учасників стосувалися також і політики.

«Валдай» – це міжнародний дискусійний клуб, який був створений Радою із зовнішньої і оборонної політики і РІА Новини 2004 року, ставши унікальним майданчиком для діалогу російської та зарубіжної інтелектуальної та політичної еліти. У засіданнях традиційно беруть участь люди з різними точками зору на політичні процеси всередині Росії і за її межами.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як правило, список запрошених обумовлюється можливістю зіткнення думок, відображаючи інтереси різних груп у владі і в опозиції, як у Росії, так і за кордоном.

Відкриття засідання дискусійного клубу «Валдай» (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: