Брітні Спірс відповіла на каверзні запитання журналістів

  Популярна співачка Брітні Спірс вчора постала перед шанувальниками у пустелі неподалік від Лас-Вегаса, про що вже встигли написати в своїх блогах блогери. Співачка анонсувала серію з 48 шоу, які протягом двох років проходитимуть у Лас-Вегасі. До слова, вже відома та сума, яка зуміла переконати Брітні Спірс відмовитися від свого гастрольного життя і тісного спілкування з фанатами на 2 роки.

Журналісти не упустили можливості поставити співачці каверзні питання, що стосуються не тільки її творчості, а й подій в особистому житті. 31- річна співачка, відповідаючи на питання, згадала про свій розрив з нареченим Джейсоном Тревіком, сказавши: «Під час роботи над новим альбомом у моєму житті відбулося розставання, і про це я написала багато пісень. Розставання – це завжди важко».

Нагадуємо, що Брітні Спірс зустрічалася з Джейсоном Тревіком з 2009 року. У грудні 2011 року пара оголосила про заручини, проте вже в січні вони розлучилися.

Related Post

Також у цьому несподіваному інтерв’ю зайшла розмова і про колишнього коханого Брітні, популярного співака Джастіна Тімберлейка. На питання про перший поцілунок співачка відповіла: «О, Боже, по-моєму, це було в 13 років. З Джастіном».

Нагадуємо, що восьмий за рахунком студійний альбом поп- принцеси Брітні Спірс має вийти 3 грудня.

За матеріалами: Us Weekly

Leave a Comment