fbpx
Право

Судові пристави шукають екс-соліста “Отпетых мошенников”

За словами представників прес -служби Управління Федеральної служби судових приставів по Московській області, підмосковні пристави приступили до розшуку екс-соліста групи "Отпетые мошенники" – 37-річного Ігоря Богомазова – з метою стягнення з нього аліментів на користь колишньої дружини на утримання неповнолітньої дочки. Примітно, що в самій групі Богомазова називали не інакше, як «Гарік – шахрай».

Пристави вийшли на музиканта через соціальну мережу "ВКонтакте" і запропонували йому з’явитися у відділ судових приставів для дачі пояснень. Після того як Богомазов проігнорував це повідомлення, було винесено постанову про обмеження права виїзду неплатника за межі РФ . Судові пристави також пригрозили, що біометричні дані музиканти будуть розміщені в ЗМІ. Ігор Богомазов повідомив через своїх представників, що не збирається ховатися і готовий з’явитися у відділ судових приставів, проте відразу після цієї заяви перестав виходити на зв’язок, його телефони не доступні.

Судові пристави звертаються з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про боржника, зв’язатись з відповідними органами.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: