«Соромно, що “Динамо” знаходиться на шостому місці», – Стефан Решко

 Екс -захисник київського «Динамо» і збірної СРСР Стефан Решко прокоментував боротьбу за золоті медалі в поточному чемпіонаті України.

 За його словами, якщо харківський «Металіст» продовжить демонструвати злагоджену гру, то шанси команди Маркевича на золото Прем’єр-ліги будуть досить високими.

 «Цьому може посприяти і нинішня криза в грі "Шахтаря" і "Динамо". Своєю чергою, гра у виконанні команди Мирона Маркевича зараз – найсильніша в чемпіонаті», – стверджує експерт.

 Він нагадав, що нещодавно «Шахтар» позбувся трьох лідерів, втрату яких буде непросто компенсувати.

 «Для донеччан це об’єктивна причина. Щодо "Динамо", то мені дуже складно сказати, що саме відбувається в київській команді. Багато хто говорить, що команда Олега Блохіна на рівних грала на виїзді з "Металістом", але підсумковий рахунок і кількість ударів по воротах говорять самі за себе», – міркує Решко.

Related Post

 На думку експерта, шосте місце, на якому зараз знаходиться «Динамо», повністю відповідає грі, показаної на початку чемпіонату.

 «Так, були матчі, коли у киян судді забирали очки, але ж судді не заважали їм в останніх іграх. Чесно кажучи, мені трохи соромно за те, що зараз "Динамо" знаходиться на цьому місці, адже навіть за часів СРСР, по-моєму, так траплялося лише одного разу», – нагадав екс – гравець «біло -синіх».

 Щодо «Дніпра», то ця команда повністю виправдовує всі свої заяви – підопічні Хуанде Рамоса зіграні, показують добротний футбол, домагаються результату. Головне, впевнений експерт, щоб «Дніпро» витримав такий темп, адже «синьо – біло – блакитні» не раз вдало грали в осінній частині сезону з подальшим «весняним спадом».

 На думку експерта, «Чорноморець» навряд чи витримає таку гонку. Стеля для підопічних Григорчука – 4-5 місця.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Leave a Comment