fbpx
Футбол

«Пішов з “ПСЖ”, тому що від мене вимагали миттєвих результатів», – Анчелотті

 Головний тренер мадридського «Реалу» Карло Анчелотті в інтерв’ю розповів про причини, через які він покинув пост наставника «ПСЖ» минулого літа.

 «Коли я прийшов у "ПСЖ", то там керівництво дійсно будувало довгостроковий проект, проте через рік у Парижі все помінялося, а з мене почали вимагати миттєвих результатів», – розповів італійський тренер.

 Зараз багато хто вважає, що Анчелотті пішов з «ПСЖ» тільки через пропозиції мадридського «Реалу». Сам Карло Анчелотті спростував таку інформацію.

 «Я прийняв рішення після поразки моєї команди від "Реймса" у березні 2013 року. Я думав, що моє рішення керівництво прийме і підтримає, але Леонардо навіть не хотів цього чути», – додав Анчелотті.

 Нагадаємо, що нинішній клуб Анчелотті – мадридський «Реал», стартує сьогодні в груповому етапі Ліги чемпіонів. «Бланкос» доведеться на виїзді зіграти з турецьким «Галатасараєм». Цікаво, що команди вже зустрічалися в єврокубках минулого року, але на стадії 1/4 фіналу. Тоді сильнішим виявився «Реал», який здолав «Галатасарай» 5:3 за сумою двох матчів.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: