Попов уникає зустрічі з нардепом Бригинцем

 Член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що вже кілька разів звертався до голови КМДА Олександра Попова з проханням про зустріч. При цьому, як зазначив депутат, закон передбачає право народного депутата, як мінімум, на позачерговий прийом в прийомні години чиновника.

За словами Бригинця, в основному він хотів обговорити з Поповим питання, щодо Оболонського району Києва, зокрема, бардак у 9-му мікрорайоні та неналежний стан роботи одного з дитячих садків.

Тиждень тому Бригинцю повідомили про те, що Попов готовий зустрітися з ним 17 вересня. Зазначалося також, що депутат може прийти на прийом разом з киянами, які ініціювали розгляд тих чи інших питань.

Але, як повідомив Бригинець, несподівано, вранці 16 вересня, Оболонська адміністрація провела ревізію проблем згаданого 9-го мікрорайону – прибрала сміття і пофарбувала деякі парканчики, однак найбільш серйозні проблеми так і залишилися невирішеними – жахливий стан алеї, незаконні парковки і відсутність освітлення.

Related Post

Через годину з Бригинцем зв’язалися та повідомили  що зустріч з Поповим скасовується, оскільки він не надав список людей, які прийдуть з ним на прийом, а також список проблем, які він хоче обговорити. Крім того, йому сповістили, що, можливо, немає і сенсу в цій самій зустрічі, бо всі проблеми могли бути вже вирішені тієї самою ревізією.

«Цікаво, як прийомна Попова може знати, чи були вирішені питання, які я хотів підняти, якщо вони навіть не знають, з якими питаннями я хочу прийти», – написав депутат у Facebook.

За словами Бригинця, незважаючи на все це, він направив Попову письмову відповідь, що має намір скористатися своїм законним правом і тому разом з кількома киянами прийде сьогодні, 17 вересня, до нього на зустріч.

Leave a Comment