fbpx
Політика

Настоятель одного з храмів Луганської області не хоче бачити в церкві депутатів, що підтримують євроінтеграцію України

 Ми вже звикли до того, що можливий шлях України до Євросоюзу чи Митний союз обговорюють політики, аналітики, експерти, громадські діячі. А сьогодні в ЗМІ з’явилася думка Настоятеля храму Богоотців Іоакима і Анни в місті Ровеньки Луганської області Олександра Авдюгіна, який у своєму блозі написав, що його парафія не бажає євроінтеграції України і що в його парафії не хочуть бачити депутатів.

 «Я до Європи не бажаю. І моя парафія теж туди не хоче. Нещодавно всі парафіяни одноголосно, одностайно і однодумно сказали, що нам це не треба… І цих, як їх, депутатів, ми на нашій парафії бачити не хочемо. Ви нас обдурили…», – наводяться слова Настоятеля. Олександр Авдюгін зазначив, що він не любить говорити про політичні теми і підкреслив наступне: «… коли сьогодні нас почали знову і знову змушувати і рекомендувати прислухатися до "обранців народних", то вибачте, скажу один раз і більше повторюватися не буду: сьогодні серед всіх вас, будь-якого забарвлення і орієнтації немає тих, хто хоча б на йоту враховував інтереси моїх стареньких бабусь і дідусів, наших вчителів і лікарів, просто звичайних прихожан і всіх тих, хто служить за Ісуса, а не заради хліба шматка».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, що підписання Угоди про асоціацію ЄС та України очікується в листопаді на вільнюському саміті.

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: