fbpx
Шоу-бізнес

Мішель Пфайффер відверто розповіла про свій вік

 Мішель Пфайффер в молодості частенько брала участь в різних конкурсах краси, а в свої 55 років вона запросто може дати фору багатьом молоденьким красуням. Журналістам стало цікаво, що ж думає ця прекрасна актриса щодо віку.

 Так, актриса зізналася у розмові з журналістами, що зіркам часом буває дуже непросто змиритися з цифрою в паспорті в графі «дата народження». Мішель Пфайффер сказала: «Бачити своє обличчя на величезному екрані просто неприродно. Це може дійсно звести з розуму».

 Проте актриса пропонує чудовий спосіб примирення зі своїм віком – викинути дзеркало. Мішель розповіла про те, що її дерматолог порадив актрисі позбавитися від дзеркала з десятикратним зумом, яке знаходилося в її ванній кімнаті. Актриса розповіла, що це був краща порада, яку вона коли-небудь отримувала. Однак і тут з’явилася одна заковика, адже без цього дзеркала актрисі важко наносити макіяж, так як зір не настільки гострий, щоб малювати «стрілки» .

 Мішель Пфайффер переконана, що в житті кожної жінки настає такий момент, коли вона починає цінувати свій вік і спокійно ставитися до своєї зовнішності. «В один прекрасний день тиск слабшає. Ти розумієш, що можеш відмінно виглядати в своєму віці. Більше немає необхідності намагатися бути молодшою. Я дивлюся на свої роки з тієї точки зору, що мені 55 (а це вже майже 60), але я прекрасно виглядаю, тому все чудово», – ділитися своїм секретом актриса.

 Що ж до здорового способу життя та харчування, то актриса є вегетаріанкою і займається спортом 5 днів на тиждень – вона бігає і робить силові вправи. Раніше актриса зізнавалася, що секрет її краси ховається в правильному харчуванні, відсутності стресів і хорошому освітленні на зйомках.

 За матеріалами: Ladies Home Journal

Читайте також: