МВС Грузії розглядає можливість збільшення патрульних груп на лінії окупації з ПО

Грузинська сторона повинна зробити все можливе для максимального забезпечення безпеки місцевих жителів, що проживають вздовж лінії окупації. Про це після переговорів у селі Діці на цхінвальській лінії російської окупації заявив Каха Кемоклідзе – представник інформаційно-аналітичного департаменту МВС Грузії.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 вересня, в селі Діці Горійського району стався інцидент між російськими окупантами, які облаштовували загородження з колючого дроту на лінії окупації, і місцевими жителями регіону. Внаслідок проведених окупантами загороджувальних робіт, за лінією окупації виявилися кладовища і кілька будинків мешканців села Діці.

«Для того щоб на лінії окупації забезпечити безпеку місцевих жителів, слід збільшити кількість патрульних мобільних груп в регіоні. Крім цього, звичайно ж, потрібно ще раз зауважити, що сьогоднішня лінія боротьби проходить через дипломатів. Я повністю переконаний, що Міністерство внутрішніх справ, Міністерство реінтеграції та Міністерство закордонних справ продовжать активно працювати в даному напрямку. Усі міжнародні партнери повинні бути в обов’язковому порядку введені в курс справи щодо того, що відбувається», – заявив Кемоклідзе.

Related Post

За його словами, на даний момент в селі Діці спокійно.

Південна Осетія закривається від Грузії (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Leave a Comment