Ліга чемпіонів 2013/2014. «Реал Сосьєдад» – «Шахтар». Гірники виграють перший матч у новому сезоні єврокубків

 Сьогодні, 17 вересня 2013 року, стартувала Ліга чемпіонів 2013/2014 років. Новий єврокубковий сезон приготував для нас безліч цікавих матчів, одним з яких став поєдинок «Реал Сосьєдад» – «Шахтар».

Донецькому клубу потрібно було реабілітуватися за невдалу серію у внутрішньому чемпіонаті, а от іспанці, швидше за все, просто зробили акцент у цьому сезоні на єврокубки.

Вже з перших хвилин стало ясно, що матч для підопічних Луческу буде не з легких. Іспанці чудово володіли м’ячем, та й всією ситуацією в цілому, не даючи «Шахтарю» грати в його звичний футбол. У той же час «Реал Сосьєдад» створював хороші моменти для взяття воріт. На 25-й хвилині Вела міг відкривати рахунок, але Кучер встиг перешкодити йому завдати удару. Варто відзначити обрізку гірників у центрі поля, яка призвела до практично гольової атаки. У першому таймі було дуже багато помилок в української команди, але, на щастя, жодна з них не призвела до голу. Перший тайм матчу «Реал Сосьєдад» – «Шахтар» так і завершився нульовою нічиєю.

Related Post

У другому таймі «Шахтар» виглядав вже краще, мабуть підопічні Луческу трохи пристосувалися до гри іспанців. Однак це не заважало «Реал Сосьєдаду» вести гру. Гра йшла на зустрічних курсах до 63 -ї хвилини. Після хорошої атаки Даріо Срна замість того щоб пробити віддав пас на Тайсона, який забив, але перебував у офсайді. Правда, вже на 65-ій хвилині «Шахтар» вийшов вперед. Срна з флангу прострілив у штрафну на Косту, а Дуглас красиво й ефективно відкотив м’яч на Алекса Тейшейру, який забив гол. На 73 -ій хвилині Пятов незрозуміло яким чином мало не привіз гол у свої ворота. На 78-ій хвилині вже Вела міг забивати, але м’яч після його удару влучив у поперечину. Добити суперника український клуб зміг під кінець тайму – на 88-ій хвилині. Тейшера, отримавши м’яч, змістився в центр і пробив у дальній кут. «Реал Сосьєдад» в кінцівці матчу нічого показати не зміг, а от «Шахтар» міг і третій забивати, але Адріано промахнувся.

Таким чином, матч «Реал Сосьєдад» – «Шахтар» завершився перемогою гірників з рахунком 0:2.

Фото: Getty Images

Leave a Comment