fbpx
Спорт

Кириленко, Павлюченкова і Душевіна вийшли до другого кола турніру в Сеулі

Російська тенісистка Марія Кириленко, що отримала другий номер посіву, вийшла до другого кола турніру в Сеулі, повідомляється на офіційному сайті змагань.

У стартовому раунді 26-річна росіянка обіграла Чань Чинь Вей ( Китай ) з рахунком 6:3, 6:3 і тепер битиметься з японською тенісисткою Кіміко Дате – Крумм. Останньою великою перемогою Марії Кириленко був виграш на початку поточного року на турнірі в Паттаї (Таїланд), коли російська тенісистка обіграла суперницю з Німеччини Сабіну Лісіцкі. Роком раніше Марія Кириленко на цьому ж турнірі поступилася переможниці шести турнірів WTA – словацькій тенісистці Даніелі Гантуховій.

Крім Кириленко у друге коло сеульського турніру вийшли ще дві росіянки. Анастасії Павлюченковій вдалося здобути перемогу в поєдинку з Анабель Медіною – Гаррігес (Іспанія), а Віра Душевіна переграла Сільвію Солер – Еспіноса (Іспанія). Тепер Павлюченковій належить битися з господинею турніру Лі Е Ра (Корея), а Душевіна позмагається з переможницею поєдинку між Естрела Кабеса- Кандела (Іспанія) і Менді Мінеллі (Люксембург).

Анастасія Павлюченкова – Анабель Медіна-Гаррігес. Турнір у Сеулі (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: