fbpx
Політика

Кернес: “Тимошенко пускає дим в очі”

 Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що вважає «цинізмом» заяви Юлії Тимошенко про те, що «газові контракти» 2009 року зіграли значущу роль на шляху до набуття Україною енергетичної незалежності.

 «Це чистісінької води цинізм. Всі, у кого є пам’ять, можуть пригадати, що Тимошенко підписала дані газові договори лише з однією метою – заручитися підтримкою Кремля на президентських виборах в Україні. А про те, як Україна буде жити з таким "газовим зашморгом" на шиї – Тимошенко тоді навіть і не думала. Склалося враження, що прем’єр-міністр керувалася принципом героїні "Віднесених вітром" Скарлетт О`Хара – "Я подумаю про це завтра". А завтра – це тоді, коли я (тобто Ю.Тимошенко) стану президентом», – висловився мер Харкова.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «У властивій манері Юлія Тимошенко пускала дим в очі, обіцяючи, що її газові контракти зроблять з кожного жителя України – націоналіста. Я вважаю, що в черговий раз Тимошенко плутала себе з Україною. У даній ситуації, ці контракти зробили кожного з українців боржником "Газпрому". Дуже шкода, що Юлія Володимирівна досі не зробила ніяких висновків з ситуації, що склалася», – додав Геннадій Кернес.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: