fbpx
Спорт

ЗМІ: У контракті на бій Кличко-Повєткін передбачений матч-реванш?

Вже зовсім скоро відбудеться боксерський поєдинок між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. Нагадаємо, що переговори щодо цього поєдинку складалися складно, але в результаті сторони прийшли до взаєморозуміння і було оголошено про те, що бій Кличко-Повєткін відбудеться 5 жовтня в столиці Росії. А сьогодні в ЗМІ, з посиланням на видання «Погляд», повідомляється про те, що в контракті на бій Кличко-Повєткін є цікава деталь: у разі поразки Володимира Кличка нібито повинен бути проведений матч – реванш. Відзначається, що такий боксерський поєдинок повинен буде відбутися протягом 90 днів після проведення бою Кличко-Повєткін, а от суперником росіянина в наступному протистоянні може виявитися або Володимир, або Віталій Кличко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що Віталій Кличко в даний час активно займається політикою, а останній свій боксерський поєдинок він провів рік тому проти Мануеля Чарра. Цей бій проходив в Москві і перемогу в ньому здобув Віталій Кличко.

У ЗМІ пишуть про те, що подібна ситуація (проведення повторного бою) вже раніше мала місце бути: влітку 2009 року в Гельзенкірхені Володимир Кличко повинен був боксувати проти Девіда Хея, а в разі ураження українця, був передбачений матч – реванш. Нагадаємо, що запланований спочатку бій Кличко-Хей так і не відбувся, а влітку 2011 року Володимир Кличко з Хеєм на рингу все-таки зустрілися, і тоді українець переміг скандально відомого британця.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: